Tero Wester Photography »

Masthead header

TAAS MENNÄÄN / HERE WE GO AGAIN

Tervetuloa uusituille sivuilleni. Aika kauan kesti saada sivut edes tähän pisteeseen, että kehtasi ne julkaista. Varmaan on vieläkin säätämistä kesken, mutta ei kai nämä koskaan oikeasti tule valmiiksi. Sivuille olisi tarkoitus päivittää kuvia, paljon kuvia, ja hiukan niiden sekaan tekstiä kameran takaa.

Alla joitakin kuvaesimerkkejä tulevasta tarjonnasta.

Welcome to my renewed web pages. It took little bit longer than I expect to have to pages ready for launch – and actually there’s still some things that need be fixed, but that will come on time. You will find photos, lots of photos, and little bit text also from here.

Here are some examples of photos that I will post in future.

 

 

Tarjolle tulee siis sekalainen kattaus urheilukuvia; jalkapalloa, rugbya, muodostelmaluistelua ja cheerleadingia sekä muitakin lajeja joita kameran eteen matkan varrella osuu. Lisäksi kuvia studiolta, luonnosta, matkoilta, tapahtumista, jne. Sanallinen miekka tulee sivaltamaan kaikkea valokuvaukseen edes etäisesti liittyvää.

Tavoitteena olisi saada julkaisuja viikottain ja kukaties vaikka useamminkin.

Toivottavasti viihdyt sivuilla ja saan sinusta säännöllisen vierailijan täällä. Voit myös seurata minua Facebookissa ja Instagramissa.
so, different kind of sport photos – football, rugby, synchronize skating, cheerleading and other sports that will cross my path in future. Also photos from studio, nature, travel and events will be added. I’ll try to write or comment interesting things that are somehow related to photographing.

Target is to have at least one new update a week.

I hope that you’ll enjoy your visit here and maybe you’ll visit here constantly. You can also follow me on Facebook and Instagram.

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c