Tero Wester Photography »

Masthead header

SATOJA KUVIA / ‘HUNDREDS’ (or ‘HARVESTS’) PICTURES

Työpaikan kesäkuun jäsenillassa kuvakilpailumme aiheena oli ‘Satoja’. Itselleni oli ajatuksena rakentaa kuva omien ykkösmallieni kanssa kotona – tytöt rakentamaan 500 palan palapeliä siten, että toinen pitää laatikkoa kädessä ja toisella muutamia palasia. Taustalla olisi vielä voinut olla loput palat sikin sokin. Aihe olisi täyttynyt mukavasti – satoja palasia, rakentaminen kestää satoja minuutteja (ainakin), yms…

Aika ei kuitenkaan millään riittänyt kuvan tekemiseen, joten piti turvautua arkistojen kätköihin. Valitsin pikaisesti viime keväiseltä Barcelonan matkalta kaksi kuvaa paikallisesti kauppahallista. Todella makea karkkikuva satoine namuineen sekä satoja mansikoita keossa. Aika tylsiä peruskuvia toki molemmat ja samaa mieltä oli myös tuomaristo tiputtaen heti ekalla kierroksella molemmat kuvat pois.

Aika pitkään mietin myös erästä hanhiparvi-kuvaa Viron rannikolta sekä jollakin etelänreissulla lentokoneesta otettua kuvaa yöllisestä rantakaupungista. Tällä kertaa tuli valittua nämä. Voittoisat kuvat löytyy täältä.

Barcelonan reissusta tulee juttua myöhemmin…

 


Sixth competition in my company’s camera club was held just before summer vacation period and topic was ‘Hundreds’ or ‘Harvests’ – two topic because in Finnish this topic (‘Satoja’) can means both.

My original plan was to make one picture with my daughters – girls building 500 pieces puzzle and one girl would hold the box and other some pieces. And on the background you could see all other pieces higgledy-piggledy. That picture would have suit to topic, hundreds pieces, hundreds minutes for building, etc.

But I was so busy with other things and never managed to do this. So I turned my look to photo archive… On competition date I select two pictures from my Barcelona trip, both has been taken in Mercat Boqueria near Las Ramblas. Hudreds of candies and hudreds of strawberries. Quite boring pics I must say and jury has same thoughs – both pics were dropped in the first round…

For a while I think to replace one of these to picture of flying gooses (thousends, taken in Estonia) or city lights (taken from plane). Maybe that goose picture would have been better than these, but this time my selection was this. Top6 pictures can be seen here.

Pictures from Barcelona will be published later…

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c