Tero Wester Photography »

Masthead header

KAUNIITA KUVIA / BEAUTIFUL PICTURES

Työpaikan toukokuun kilpailussa oli aiheena ‘Kaunis’. Vaikka aluksi aihe tuntuu todella helpolta niin sitäpä se ei sitten kuitenkaan ollut. Olikin yllättävän vaikea keksiä aiheeseen sopivia kuvia – koirat ja muut karvaiset turriaiset on söpöjä, ei kauniita – upea maisemakaan ei välttämättä tuomarin silmissä ole kaunis, jne.

Omasta mielestäni valitsin kaksi oikein kaunista kuvaa kilpailuun, mutta valitettavasti kollektiivi-tuomaristomme ei ollut lainkaan tehtävien tasalla ja molemmat kuvat tippuivat pois ennen finaalikierrosta. Varsinkin tuosta Sannin mustavalkoisesta kuvasta pidän itse tosi paljon. Kuvaan tuli mm. sellaiset kommentit, että kuva on otettu liian alhaalta ja mallin pitäisi katsoa kameraan. Itse olen luonnollisesti oikeassa kun sanon, että kuva on juuri näin hyvä kun malli katsoo jonnekin kaukaisuuteen. Tuo kuvakulma-kommentti voi olla oikeakin, ehkä.

Pitää kuitenkin ottaa Sannin kanssa uusi kuvaussessio ja paremmat kuvat.

Palkitut kauniit kuvat löytyvät täältä.

 


When photo competition topic is ‘Beautiful’ you might thing that it’s so easy to select two pictures – only problem is to select two best picture from all beautiful pictures you have. That was the case what I though, but I should have known better. When competition deadline came closer, it’s was really challenging to have an idea what to use. First I thought that maybe some pets would do it, they are cute – yes, cute not beautiful. How about some nice scenery. Well, that probably is nice but beautiful… no way.

Some model pictures – that’s going to do it! I picked two beautiful pictures but unfortunately our grand jury didn’t understand beautiness in my pictures and both pics were dropped before the final round. Maybe the last one is more sexy than beatiful but at least black and white picture of Sanni is definitely beautiful. I like that picture. Jury’s comments were like “it has been taken too down” and “it’s not good when model is not taking eye contact to viewer”. My personal opinion is that this picture is better when Sanni is looking over the camera and she look like barbie-doll. Very beautiful I must say.

But we have to take another photo-session with Sanni and take better pics.

You can see all top pictures from here.

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c