Tero Wester Photography »

Masthead header

KESÄ 2010 / SUMMER 2010

Kesä oli ja meni – tai ainakin kesäloma on jo tältä vuodelta taakse jäänyttä aikaa. Keväällä oli sen verran paljon mm. futiskuvauksia ja oman pihan laittoa, että tämä blogin päivittäminen jäi tekemättä, pahoittelut siitä. Kesälomalla taas oli muut asiat mielessä ja upeat ilmat ei myöskään innostaneet koneen äärelle liiaksi. Jatkossa blogin on tarkoitus päivittyä kerran pari viikossa. Pysy siis linjoilla!

Kesäloman kohokohtia oli juhannuksena alkanut kahden viikon reissu Italian Toscanaan. Varaamamme talo sijaitsi Tavarnelle Val di Pesa nimisen pikkukaupungin laitamilla noin 30 kilometriä Firenzestä etelään. Aivan upea reissu, kaikenlaista nähtiin ja koettiin. Kuviakin tuli otettua ja aika paljon myös videoita. Katsotaan milloin niistä saa jotakin esityksenpoikasta aikaiseksi tutuille näytettäväksi ja miksei myös työpaikan kamerakerholle. Kuvakirja pitää ehdottomasti tehdä – sitä on sitten syksyn ja talven pimeydessä ja tuiskeessa mukava selata ja muistella hienoja hetkiä. Luonnollisesti samalla pitää maistella punaviiniä, kenties Italian tuliaisia. Näilläkin sivuilla kuvia tulee jatkossa olemaan esillä, tässä muutamia maistiaisia.

Kesän toinen ulkomaanreissu oli kahden päivän perheloma Tallinnassa, mutta se ei sitten päättynytkään ihan parhain päin. Vanhan kaupungin porteilla minulta vietiin keskellä kirkasta päivää röyhkeästi kameralaukku enkä varasta kaikessa hötäkässä kiinni saanut. Laukun mukana katosi kohtuullisen paljon kameratarvikkeita sekä passit, kotiavain ja auton avain. Surullinen tarina, mutta lohdutuksena sentään asiat hoitui vakuutusyhtiön kanssa todella hienosti ja rahallinen menetys ei ollut merkittävä, kamerassa olleet kuvat toki menivät. Kiitokset Ifille korvausasian hoidosta. Ja runsaat epäonnen toivotukset sille katalalle konnalle joka laukun vei, toivottavasti paha saa palkkansa.

Varastetut kameralaitteet on listattu alla – jos törmäät niihin niin voit lähettää vinkin minulle, vakuutusyhtiö Ifille tai poliisille Suomeen tai Tallinnan Kesklinnaan.

  • Canon EOS 5D mark II, sarjanumero: 053030304
  • Canon EF 24-70/2.8L USM, sarjanumero: 1738561
  • Canon EF 70-200/2.8L IS USM, sarjanumero: 387646
  • Muut tarvikkeet: mm. 2x Sandisk CF 32GB 60MB/s, Tamrac Pro 5 kameralaukku, etc.

 


Now it’s already over – my summer vacation I mean. Lets hope that there are still some warm summer days left before Autumn is here. Last Spring I was way too busy with my other works, too many football games and other photo shoots, plus also if you are living in the house with garden – you know how busy time Spring is. These are my explanations why I have not update this blog since May. My apologies. Summer vacation went too quickly (it’s always does) but now daily routines are back and this blog will be updated once or twice a week, so stay online.

Summer was great. We spend unforgettable two weeks in Toscana, Italy. Our ‘home’, typical Italian house in country side, was in small town or village called Tavarnelle Val di Pesa. It’s about 30 kilometers to south from Florence. It was just great time, days we spent in the pool (kids just love it) or by travelling to some nearby places like San Gimignano, Pisa, Montepulciano, Volterra, etc.

And like always, I’m not travelling anywhere without my cameras – so I have few thousands picture to go through. This time I also took some HD-quality videos. Let’s see when I have time to do presentation. Definitely we will do a photo book – it’s always nice to look those books of your trips especially if it’s dark and cold outside. Maybe we will taste some Italian red wine while reading that book…

Here is first taste of Italian pictures (gallery above).

The other trip was not so successful. We went to Tallinn, Estonia, for two day vacation and on the second day we were robbed. Thief took my camera bag and I lost one camera (5D mkII), two lenses (24-70/2.8L and 70-200/2.8L IS) and several memory cards plus of course all our pics from that trip. Not to mention that our passport’s were there, car key and home key! Sad story but luckily everything went well with the insurance company and I didn’t lost too much money. Now I already have new camera equipment. I hope all possible bad things to thief, shame on you!

Here is the list of stolen equipments with serial numbers – if you notice these somewhere, please contact to me, insurance company If or police in Estonia Kesklinn or in Turku.

  • Canon EOS 5D mark II, serial: 053030304
  • Canon EF 24-70/2.8L USM, serial: 1738561
  • Canon EF 70-200/2.8L IS USM, serial: 387646
  • other stuff: ie. 2x Sandisk CF 32GB 60MB/s memory card, Tamrac Pro 5 camera bag, etc.

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c