Tero Wester Photography »

Masthead header

NIKE RED – “Lace Up. Save Lives”

Tanssiryhmän BEAT tanssija

Maanantaina 19.4.2010 pelattu Veikkausliigan ottelu FC Interin ja IFK Mariehamnin välillä oli myös Nike RED tapahtuma. Hyväntekeväisyysprojektin tarkoituksena on lahjoittaa resursseja ohjelmiin, jotka tarjoavat opetusta ja lääkitystä Afrikassa.

Pesistytöt myivät ottelussa hienoja punaisia Nike RED kengännauhoja neljän euron hintaan ja tuotosta 100% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. 50% menee HIV/AIDS tartunnan saaneiden ja sairastuneiden lääkitykseen sekä 50% Niken tukemiin koulutusohjelmiin jalkapalloilun kautta.

Turku-Pesiksen tytöt myivät RED nauhoja

Toivottavasti mahdollisimman moni osti kengännauhat! Jos jäi nauhat ostamatta matsissa niin ei hätää – nauhoja voi ostaa Nike storesta (Hakusanana ‘(NIKE) RED Laces’) sekä Duo Sport liikkeistä.

Kuvasin ottelun oheistapahtumat Nike Finlandille ja ohessa muutamia kuvia. Inter on liigan ainoa joukkue joka pelaa Niken varusteilla ja RED kampanjassa heidän keulahahmona on Sierra Leonessa syntynyt maalivahti Patrik Bantamoi. Ottelussa Inter käytti myös punaisia nauhoja ja niin näytti tekevän moni vastustajan joukkueestakin.

RED nauhat käytössä

“Käyttämällä Niken RED-nauhoja viestität, että välität muista ihmisistä ja haluat auttaa miljoonien ihmisten suojelua ja lääkitystä HI-virukselta” – Michel D. Kazatchkine, Global Fund toiminnanjohtaja.

Ottelukuvia tulossa pian…

 


FC Inter Turku vs. IFK Mariehamn match couple of days ago was also Nike RED charity event. Idea is that supporters can buy Nike RED laces with four euros and all profit goes to charity – to fight against African HIV / AIDS problem.

You can read more of Nike RED campaign from their site.

Here are some pictures that I took for Nike Finland. More pictures from the game is coming soon…

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c