Tero Wester Photography »

Masthead header

FUTISKAUSI AVATTU / FOOTBALL SEASON IS OPENED

Keväästä ei oikein ole vielä tietoakaan, mutta futiskauden kuvaukset on nyt kuitenkin korkattu molempien turkulaisjoukkueiden osalta. Interin osalta kuvaukset alkoivat jo kuukausi sitten (5.2.) ottelulla Mypaa vastaan ja Tepsin vuoro oli viime perjantaina (5.3.).

Mitään kauhean ihmeellistä ei tullut kummassakaan pelissä saatua aikaiseksi – taitaa olla kuvaajakin vielä talviunessa tai sitten sitä kaipaa vain hiukan lämpimämpiä olosuhteita kesäistä lajia kuvatessa. Talvikauden kuvauksia tulee tehtyä lähinnä oman mielenkiinnon vuoksi eikä kukaan varsinaisesti kuvia kaipaile – vähän sellaisia harjoitusotteluita nämä liigacupin pelit kuitenkin ovat joukkueillekin.

Interin Kennedy Nwanganga ei ehdi palloon ennen vastustajan maalivahtia

Interin uusi pelaaja Daniel Antunez jr vauhdissa

Interin uusi pelaaja Daniel Antunez jr vauhdissa

Oma toive talven futiskuvauksille on löytää jotakin uutta ajatusta kuvaamiseen, mutta vielä kahden ensimmäisen matsin jälkeen ei ole viisasten kiveä löytynyt. Kuvauspaikkana Kupittaan tekonurmikkoa ei voi edes verrata Veritas-stadioniin. Yleensä iltavalaistus on oma ehdoton suosikkini kuvauksissa, mutta kun valot on ällöttävän keltaiset kuten ne on Kupittaalla niin ei kiitos. Kuviin tulee sitä paitsi enemmän potkua kun taustana on suuremman stadionin katsomo (jossa joko on ihmisiä tai kuten yleensä Suomessa – ei ole kovin montaa). Taustan merkitys kuvaan on muutenkin lähes yhtä suuri kuin itse kohteenkin.

HJK:n Rafinha oli menopäällä

Lämmin tunnelma

Mestari-Muurinen marssii kentälle 'vihollisten' keskellä

Paikallispeli jäi harmittavaisesti väliin talven osalta, mutta sitä enemmän tulee odotettua toukokuun 15. päivää kun TPS isännöi ensimmäisessä derbyssä Interiä Veritaksella – lauantaiottelu joka alkaa mukavasti vasta klo 19. Tunnelma lienee katossa tuolloin eikä tätä matsia kannata jättää väliin!

Lisäys: Galleriastani löytyy lisää kuvia otteluista Inter – Mypa ja TPS – HJK.

Lisää viime kauden parhaista futishetkistä myöhemmin…

 


Winter still hold us tight here in Finland but football (soccer) season is opened. Our winter season is called League-cup and matches are mostly just preparing to the following season which will start on mid-April.

FC Inter Turku played first match on beginning of February (5th) against Mypa and last Friday (5th of March) I finally manage to participate TPS home game against HJK. It seems that long pause of football photography has made me forget how to work in the pitch. Time to time I feel little bit lost but when temperature rise and pitch is real grass (instead of some artificial surface) I’m sure that everything goes smoothly again.

Lets see if I manage to find something new for my pictures, some ideas rolling on my head but at least these two games didn’t open the Pandora’s box.

Update: Check more pictures from the gallery: FC Inter vs. Mypa ja TPS vs. HJK.

Highlights from last season will be published soon… stay tuned!

Raimo Lehto - 14/03/2010 - 08:38

Nwanganga lentoon lähdössä hyvä kuva…

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c