Tero Wester Photography »

Masthead header

MYLLYSILTA – TURUN UUSIN NÄHTÄVYYS / MYLLYSILTA IS FALLING DOWN, FALLING DOWN…

Lauantai-aamu alkoi omituisella uutisella Turusta. Myllysilta vajoaa ja se on suljettu liikenteeltä. No, asiahan ei nyt niin uutta ole – ei ole ensimmäien kerta kun sillassa on ongelmia, mutta myöhemmin tulleet tiedot jopa metrin vajoamisesta on jo uutta. Asiantuntijat alkoivat jo epäillä koko sillan romahtavan Aurajokeen.

Ja tietysti tällainen nähtävyys veti ihmettelijöitä puoleensa, osa kaupunkilaisista kenties halusi hyvästellä muutaman vuosikymmenen palvelleen sillan. No, pitihän sitä meidänkin perheen käydä ihmettelemässä. Uudessa nähtävyydessä oli kyllä aikamoinen vetovoima, sen verran paljon kansaa oli sunnuntaina kauniissa säässä sitä ihmettelemässä.

Omasta mielestäni runsaat väkijoukot oli paljon mielenkiintoisempi asia kuin pikkuisen notkolla oleva silta. Jokaisella ohikulkijalla oli myös mahdollisuus leikkiä uutisvalokuvaajaa, kun kuvaamaan pääsi ihan tapahtumapaikan lähelle. Ja kyllä siellä niitä kuvia otettiinkin. Ohessa muutama pikaisesti otettu kuvatus.

Turun Myllysilta suljettiin liikenteeltä 6.3. vajoamisen takia.

Lähipäivät sitten varmaan kertovat meille mikä tulee olemaan sillan kohtalo, romahtaako se, korjataanko se vai puretaan ja rakennetaan uusi ja parempi.

 


We have a new tourist attraction in Turku!

Turku is semi-big town at least if you compare it to other cities in Finland (approx 170.000 citizens). River Aura is splitting it in heart of the town. You can imagine how important is to have working traffic solution to cross the river. Well, last Saturday morning something strange happened to one of the bridges – Myllysilta started to sink and it was closed for all traffic. In the evening it was sinked almost one meter and it’s just a matter of time when it will falls down (or maybe it will hang on).

And everybody wants to see that bridge, of course, just one more time. It might the last time when you can see it. I was there also on Sunday and here are some images that I took there. I think it was more intresting too see mass of people in there than the bridge itself.

Next few days will tell us what is the future of this bridge – will it really collapse, are they going to fix it somehow or will they just take it down and build new better bridge to same place.

Aarto Ruohonen - 11/03/2010 - 21:11

Työkamu soitteli ja kysyi että meinaanko kuvata myllysiltaa, hmm vastasin että kuvaan sillä hetkellä kun se romahtaa.

TW - 12/03/2010 - 11:31

Joo, ihan hyvä taktiikka. Taidan myös tulla silloin kuvaamaan. Ei ole tullut seurattua viime päivinä sillan kohtaloa – aikovatko korjata tuon vai purkaa pois?

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c