Tero Wester Photography »

Masthead header

UUSI ALOITUS / NEW START

Vuosia sitten tuli kirjoiteltua jonkun verran tarinoita valokuvaamisesta ‘Hetkiä elämässä…’ blokiini. Aika ei vain riittänyt sivuston päivittämiseen siten kun itse halusin ja vaikka päätös lopettaa sivusto oli rankka, niin se oli oikein lukijoitakin kohtaan. Nyt tuo vanha sivusto juttuineen on jo siirtynyt bittien taivaaseen eikä se enää tule takaisin.

Jo pidemmän aikaa on pieni kirjailijan alku sisälläni huutanut uuden sivuston perään. Vaikka aikaa ei tunnu olevan sitä vähääkään mitä aikaisemmin oli, niin pitkään itseni kanssa keskusteltuani päätin uudesta aloituksesta. Se aika tehdään vaikka väkisin…

Tällä sivustolla on tarkoitukseni kertoa lähinnä valokuvaamiseen liittyviä asioita, pääasiassa omista kuvauksistani, mutta myös havaintojani muista ajankohtaisista asioista. Edellisen blogin tapaan, kynnys julkaisuun on erittäin alhainen. Toivottavasti saan juuri sinusta säännöllisen lukijan sivuilleni.

Aloitetaan visuaalinen ilotulitus kuvalla, joka jäi edellisen blogin viimeiseksi. Kuva on Apolloperhosesta – yhdestä suurimmasta päiväperhosestamme. Se on kuvattu laajakulmaobjektiviilla aikasten läheltä perhosta. Ei ihan ajankohtainen kuva, mutta jo viiden kuukauden kuluttua taas totta! Lisätään samalla myös muita vanhoja kuvia upeasta apolloperhosesta.

 


Few years ago I did blog stories of my photographing, the blog name was ‘Moments of life…’. Actually the name was only in Finnish because I never managed to start it in English, although I did promise to do it. Anyway I was way too busy and I never managed to find enough time to do updates like I wanted to do – so the only conclusion was to shut down the blog. It was a hard decision but it was the right one to do especially for the readers. The old blog was in this same domain and now it cannot be found anywhere.

The writer inside me never went away and I still have some urge to photograph (of course) and also write my own feelings and comments of my interests. I’m still quite skeptic about how can I find the time to do this, but after a long discussion with me, I finally decided to do it. I will find the time, somehow.

My intention is to blog about photographing, things I do mostly, but also my discoveries of other interesting issues. Like earlier, publication level will be kept very low, but at the same time I hope that I have something to give to my readers. Maybe You will be one of the regular readers from now on?

Let’s start the visual part with the same picture which was the last one in my old blog. It is a picture of our biggest butterfly, Apollo (Parnassius apollo). This picture has been taken in Western part of Finland, in Parainen (nowadays Länsi-Turunmaa) with a 17-40 mm lens. We have almost one meter of snow right now, but within five months these magnificent butterflies are flying again. Can’t wait to see them!

Raimo Lehto - 11/03/2010 - 08:43

Hei, hyvä kuva perhosesta, olet päässyt lähelle. Luontokuvia katson hyvillä mielin saapi tulla lisää, kotisivuja minulla ei ole pientä blogia olen päivittänyt…

TW - 12/03/2010 - 11:36

Luontokuvia tulee varmasti lisää, on se kuitenkin mukavin kuvaamisen muoto. Mutta paljon tulee kyllä muutakin kuvaa ja varmasti kyllästymiseen saakka tulee urheilukuvia…

very - 20/03/2010 - 18:51

No niin, mukava nähdä tämä uusi blogi! Sitä edellistä tuli seurattua aikoinaan ahkerasti. Ei muuta kuin onnea uudelle blogille.

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c