Tero Wester Photography »

Masthead header

MUODOSTELMALUISTELU 2012-13 / SYNCHRO SKATING

Näihin tunnelmiin päättyivät muodostelmaluistelun Suomen mestaruuskilpailut Turussa vuosi sitten. HSK:n Team Unique voitti ansaitusti ensimmäisen Suomen mestaruutensa ja ansaitsi samalla Suomen toisen edustuspaikan Bostonin maailmanmestaruuskilpailuihin – joista joukkue toi tuliaisina myös kultaa!

 

Syncronized skating Finnish championships ended to these feelings when Team Unique won their first ever gold metal, and they did deserved it. Winning the title meant also place for World championships in Boston where they also won gold metal!

 

TW_TW_IMG_1113

Team Unique (HSK) on juuri varmistanut Suomen mestaruuden kaudella 2012-13 / Team Unique from HSK has just ensure Finnish championship title on season 2012-13 – Turku, Finland, 24.2.2013

 

Kuten kaikki lajia seuraavat tietävät, on taso Suomen senioreissa huikea. Kärkeä emännöi kolme timantinkovaa joukkuetta, Team Unique, Marigold IceUnity ja Rockettes, ja niistä mikä tahanasa on aina ennakkosuosikki maailmanmestaruuskisoissa. Mutta vain kaksi voi päästä edustamaan Suomea niihin karkeloihin – varmastikin sen takia, että Suomi ottaisi monena vuotena todennäköisesti kolmoisvoiton mikäli joukkueita saisi niin monta kisoihin lähettää.

 

Junioreissa taso on myös huikea. Vuodesta toiseen suomalaisjoukkueet nappaavat kirkkaimmat mitalit ja viime kaudella ensimmäiset viralliset junioreiden maailmanmestaruuskilpailut päättyivät Suomen kaksoisvoittoon kun Musketeers voitti ja Team Fintastic oli toinen – sama oli järjestys myös Turun SM-kilpailuissa. Molemmilla joukkueilla on myös isot kasat kultaisia- ja hopeisia mitaleita aikaisemmilta vuosilta epävirallisista MM-kilpailuista ja ne ovatkin kaksi menestyksekkäintä joukkuetta maailmassa.

 

Ohessa kuvia Junioreiden SM-kilpailuista.

Everyone who follow this great sport in Finland knows that our teams in senior level are superb. Top three teams, Team Unique, Marigold IceUnity and Rockettes, are all world champions and when ever they participate to that event, they are always favorites to win it. But only two can be sent to representative each country, otherwise I think we would see three Finnish team in the podium in many years.

 

Level in juniors is also something breathtaking. Year after year our teams will take brightest medals. Last season ISU held they first official Junior world championships here in Finland and our teams, Musketeers and Team Fintastic, took gold and silver – that was exactly same order also in nationals. Both teams has many other gold and silver medals from unofficial world championships from past years and they are two most successful teams in world.

 

Here some images from Finnish championships.

TW_TW_IMG_9917

Musketeers luisteli Suomen mestaruuteen 2012-13, kuva lyhytohjelmasta / Musketeers, Finnish champions on season 2012-13, image from short program – Turku, Finland, 23.2.2013

 

Lisää kuvia on nähtävissä galleriassani.

 

Tänään on mahdollista nähdä maailman parasta muodostelmaluistelua kauden 2013-14 SM-finaalien merkeissä Helsingin jäähallissa. Nähdään siellä!

More images can be found from my gallery.

World best synchro skating can been seen today in Helsinki at Finnish championships. See you there!

Osoitettasi ei näytetä muille. / Your email not be shown. Pakolliset kentät merkitty / Required fields are marked *

*

*

f a c e b o o k
S t u d i o   T r i P i c